Jenz

Jenz 2017-06-19T14:09:59+00:00

JENZ tuotteet

1921 perustettu saksalainen perheyhtiö Jenz GmbH on yksi suurimmista bioenergialaitteiden valmistajista Euroopassa. Tärkeimmät tuotteet ovat mobiilihakkurit ja vasaramurskaimet, mutta valmistusohjelmassa on myös muita tuotteita.

Hakkurit

Mobiilihakkureissa on keskitytty urakointikokoluokan hakkureihin, joista pienimpien, traktorikäyttöisten hakkureiden, teholuokka lähtee vajaasta 200:sta hevosvoimasta, päätyen yli 1000 HP:n hybridikäyttöisiin kuorma-auto-alustaisiin hakkureihin. Viiden eri kokoluokan, usean eri alustavaihtoehdon sekä erilaisten materiaalin poistoratkaisujen myötä hakkurit saadaan muokattua optimaalisesti jokaisen urakoitsijan käyttötarpeisiin, haettiinpa hakkurilta sitten ketteryyttä ja maastokelpoisuutta tienvarsihaketukseen tahi suurta tuottavuutta terminaalihaketukseen. Kuorma-auton päälle rakennetuissa hakkureissa voidaan hyödyntää joko kuorma-auton omaa moottoria, tai varustaa hakkuri omalla moottorilla, ja hyödyntää kuorma-auton moottoria heittimen ja nosturin hydraulipumpun pyörittämiseen, jolloin puhutaan hybridi-teknologiasta. Kuvassa suomessa suosittu HEM583D hakkuri pitkittäissyöttöisenä ja kääntökehällä varustettuna.

LUE LISÄÄ

Murskaimet

Jenz murskaimet ovat tyypiltään vasaramurskaimia, joskin saatavana on ns. kiinteät vasarat teräväkärkisillä, vaihdettavilla, ja vieläpä edullisilla teräpaloilla. Myös murskaimia on saatavilla erilaisilla alustavaihto-ehdoilla ja vaikkapa sähkömoottorilla varustettuina. Kuvassa suosituin kokoluokka BA725 tyypillisessä työssään keskieuroopassa, viherjätteen murskauksessa.

LUE LISÄÄ
OTA YHTEYTTÄ